Bon dia!!
Desprès de tantes festes i dies súper especials, envoltats de gent meravellosa, tornem a la rutina, pero no per això em de perdre la màgia.
Avui us porto una mica de màgia amb aquesta tarta, fàcil i delicada, avui pot ser un dia especial, a mes a mes els ingredients son comuns a les nostres cuines, així que no teniu excusa!!!
Podeu enviar-me les vostres fotografies/experiències a deliciesdesandri@gmail.com
No se que us assemblarà a vosaltres pero a mi m'ha sorprès moltíssim!! Es increïble que fent una única massa al enfornar es separi en tres capes , una es un tipus de púding, la del mig son ben be natilles casolanes YAM! i la capa superior es de pa de pessic, sorprenent oi?
Voleu saber com es fa?? Doncs ........Anem!!
- 4 ous L a temperatura ambient que separarem clares de rovells
- 150 gr de sucre blanc
- 125 gr de mantega "mantequilla"
- 115 gr de farina
- 500 gr de llet
- 2 culleradetes de postre de vainilla en pasta
- 1 culleradeta de postre d'aigua
- 4 gotetes de llimona o vinagre
- sucre glas per decorar
- Desfem la mantega a mitges amb el microones, amb l'escalfor residual l'acabem de desfer i reservem
- Batre els rovells d'ou, amb el sucre, l'aigua i la vainilla fins que la barreja estigui esponjosa i una mica mes blanca
- Afegim la mantega i batrem
- Tamisar la farina i la incorporem, a la mínima velocitat
- Escalfem la llet no gaire, nomes ha d'estar tèbia per tal que la mantega no es faci dura i batrem be fins que estigui homogènia
- Muntem les clares d'ou a punt de neu amb les 4 gotes de vinagre o 4 de llimona
- Incorporem les clares a la barreja anterior amb una espàtula amb molta suavitat
- Aboquem la massa al nostre motllo prèviament "engrassat"
- Enfornem a 160º durant 60 minuts
- Deixem refredar durant una parell o tres hores
Jo l'he tallat dins del motllo a quadradets amb una rascleta de forner per tal de no fer-lo malbé,
com que es una mica delicada no m'he atrevit a fer-ho d'una altre forma.
Amb un colador li tirem el sucre glas per sobre i ja ho tenim!!!
Aconsello mantenir-ho a la nevera, fresquet es molt mes bo.
Animeu-vos a fer-ho, es realment fàcil i el resultat espectacular....
Espero les vostres fotografies!!!
Fins aviat!!!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada